Witam serdecznie, proszę o podpowiedż, obecnie steruję oświetleniem za pomocą przycisków monostabilnych i przekaznika bistabilnego zamel PBM-07, czy istnieje możliwośc aby zasterować oświetleniem z uzyciem przycisków monostabilnych, ale pominąć przekażnik bistabilny i wpiąc sie bezposrednio pod np esp cover mix którego obecnie używam. Jak skonfigurowac, wejscia, wyjscia, dograć cos. Z góry dziekuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam.
Witaj,
Czy masz instalację w gwiazdę? Jeśli tak to nie ma żadnego problemu. Zerknij do dokumentacji - https://boneio.eu/pl/docs/esp/products/esp_cover_mix/software_setup
samo podłączenie ok, ale jak skonfigurowac wejscia w ep aby osiagnac zamiezony efekt.
Narazie mam sprzet, ze sie tak wyraze na ziemi pospinane wlaczniki, roletu itp, tstuje rozne rozwiazania, aby wdrozyc je poznie w zycie, obecnie dziala, ale mam puszczone przez przełacznik bistabilny, a chcialbym go eyeliminowac/
Generalnie cała konfiguracje znajdziesz właśnie w dokumentacji - od podłączenia - po konfiguracje softu. Nie bardzo rozumiem w czym dokładnie mam pomóc
wejścia podłączasz pod IN wyjścia pod konkretne wyjścia… i w sumie to by było na tyle
reszta to edycja samej konfiguracji.